Begin to live!

Kezdj élni!

A te gyermeked is odáig van a vonatokért?

Játék családi belépőért a Vasúttörténeti Parkba

2016. október 14. - kezdjelni

Már csak a saját gyermekkorunkra visszaemlékezve is sokan sok történetet tudnánk mesélni arról, hogy mennyire imádtuk a vonatokat nézni, pláne utazni velük. Még a lányoknak is különleges élmény, a fiúkról ne is beszéljünk :) A bátyámnak például egy-egy balatoni nyaraláskor a siófoki állomás meglátogatása volt a csúcs. Most az ismerős gyerekek egyikét a Déliből / Kelenföldről  Nagytéténybe  szinte csak vonattal lehet hazavinni.

Mai posztunkkal azoknak szeretnénk kedvezni, akiknek ezek a példák nem ismeretlenek, és örömet szereznének gyermeküknek, unokájuknak, barátaiknak stb egy élményajándékkal.

Olvasóink közül valakinek egy játék keretei közt egy db. családi tiszteletjegyet sorsolunk ki a Magyar Vasúttörténeti Parkba, aki részt vesz a játékban és megírja, hogy miért szeretné, ha az ő családja kapná a lehetőséget. Örülnénk, ha olyan jelentkezne, akiknél valóban jó helyre kerül és fel tudják használni. A jegy ugyanis csak október 30-ig érvényes, és az október 22-23-i hétvégére nem.  A jegyet 17-én hétfőn postázzuk.

A játékban való részvételhez válaszolj helyesen  az alábbi kérdésre október 16-án 20:00-ig:
A legendás Árpád motorvonat mennyi idő alatt tette meg a Budapest-Bécs távolságot?

Segítség és További információk:
http://vasuttortenetipark.hu/tortenet

Válaszaitokat a kezdjelni.blog@gmail.com e-mail címre várjuk.

A Vasúttörténeti Park nyitva tartása:
keddtől péntekig: 10.00.-18.00. óráig
szombaton: 9:00-18:00-ig
vasárnap: 9:00-17:00-ig

Cím:
1142 Budapest, Tatai út 95.

Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdjelni.blog.hu/api/trackback/id/tr5811806329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása